OFS Awards 2017

Tänään Oulun frisbeeseuran nykyiset ja entiset jäsenet ja vaikuttajat kokoontuivat Alppimajalle juhlimaan seuran 20-vuotista taivalta. Samassa juhlassa järjestettiin jo viidettä kertaa OFS Awards palkintogaala. Gaalassa palkittiin vuoden parhaimmat saavutukset.

Palkitut ovat:

Vuoden aktiivi – Heikki Riekki
Vuoden amatööri – Henri Sirniö
Vuoden juniori – Eetu Vähäkuopus
Vuoden masteri – Ilmari Kurtti
Vuoden tulokas – Jari Härö
Vuoden pelikaveri – Jari Härö
Vuoden naispelaaja – Paula Määttä
Vuoden miespelaaja – Jouni Huhtamäki & Ilkka Silkamo

Lisäksi jaettiin seuraava erityispalkinto perusteluineen:

Vuoden tuloksentekijä – Aku Pietikäinen

Tänä vuonna halusimme jakaa yhden erikoismaininnan miehelle, joka oli tärkeä osaa sekä Honkimaa Openia että junioreiden ja amatöörien SM-kisoja. Palkinto menee ehkä eniten piilossa pysyneelle talkoolaiselle, jota ilman kisoista ei olisi tullut mitään. Ilman hänen panostaan, livetulokset olisivat jääneet syöttämättä nettiin ja kukaan ei tietäisi, kuka voitti ja kuka vei.

Oulun frisbeeseura onnittelee kaikkia palkittuja!