Winter Games 2018 huipentuu huomenna

Winter Games 2018 huipentuu huomenna sunnuntaina 18.3. pelattavaan finaalikisaan. Finaalikisa pelataan Pikkaralan hangilla, toivon mukaan auringosta nauttien.

Pikkarala toimii WG:n finaalinäyttämönä.

Pikkarala toimii WG:n finaalinäyttämönä.

Monessa sarjassa on vielä kokonaiskisaa ajatellen jännittävä tilanne. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Ofsin Lasse Keränen tulee viemään Pro-sarjan nimiinsä, sillä lähin haastaja Henri Sirniö ei ole vielä ainakaan ilmoittautunut mukaan finaaleihin. Lassella on tällä hetkellä 112 pistettä ja Henrillä 83, eikä muita haastajia näy lähelläkään, eli Lasse vienee voiton vaikkei pelaisikaan sunnuntaina.

Naisissa Rolffareiden Riina Körkkö näyttäisi vievän voiton. Mukaan on kyllä ilmoittautunut pahimmat kilpasisaret Maija-Liisa Parviainen ja Päivi Riekki, molemmat Ofsilaisia, mutta ero on tainnut jo kasvaa liian suureksi – ja jos Riina vain pääsee maaliin, hän vie kyllä voiton mukanaan Rovaniemelle.

Eetu, Jouni, Jukka, Riina ja Lasse - nähdäänkö sama viisikko palkintopallilla huomenna?

Eetu, Jouni, Jukka, Riina ja Lasse – nähdäänkö sama viisikko palkintopallilla huomenna?

Mastersissa johdossa on tällä hetkellä OBT:n Teemu Holappa pisteillä 96. Häntä seuraa tiukasti Ofsin Marko Pikkumäki 86 pisteellä ja Jori Löytynoja 76 pisteellä. Kaikki herrat ovat kisassa mukana sunnuntaina, joten vielä ei ole jaettu mitään sijoituksia kokonaiskilpailua ajatellen.

Grandmasters-sarja on tänä vuonna ollut tuoreen Ofsilaisen ”ämpeegeeläisen” Jukka Määtän ylivoimaa. Jukalla on kasassa 115 pistettä ennen Ofsin konkaripelaajia Jari Niskasta, jolla on 77 pistettä.

Vai poseeraako kenties Mikko ja Kristian kuvissa Jukan ja Jounin kaverina?

Vai poseeraako kenties Mikko ja Kristian kuvissa Jukan ja Jounin kaverina?

Challenger-sarja on tänä vuonna nuorten miesten sarja: kärjessä olevien kahden pelaajan yhteenlaskettu ikä on tällä hetkellä vain 31 vuotta (joka muuten on vähemmän kuin Ofsilaisten keski-ikä…). Sarjaa johtaa tällä hetkellä Ofsin uusi tulevaisuudenlupaus Kristian Kuoksa 110 pisteellä ennen Ofsin Eetu Vähäkuopusta, jolla on kasassa 93 pistettä. Seuraavaan on sitten matkaa lähes 40 pistettä. Huomenna selviää, millä sijoituksilla pojat tulevat maaliin, ja miten pisteet vaikuttavat kokonaiskisan tuloksiin.

Tsemppiä kaikille pelaajille huomiselle, ja pitäkäähän Ofsin lippua korkealla!