Ofsilaiset menestyksekkäitä Pikkaralan talviliigassa

Lauantaina 24.3. pelattiin Pikkaralan talviliigan kuudes ja viimeinen osakilpailu kauniissa lumisateessa. Kisaan osallistui peräti 46 kisaajaa.

Pikkaralan talviliigassa on yhteensä 6 osakilpailua, joista jokaisen pelaajan tulokseen lasketaan mukaan neljä parasta tulosta. Ideanahan oli tietysti heittää mahdollisimman vähän heittoja, ja saada kokonaiskisan tulostaulukkoon pienin lukema.

Oulun frisbeeseuran pelaajat osoittivat hallitsevansa Pikkaralan tiukat metsärännit ja lumiset olosuhteet, jokaisen luokan voitto meni Ofsilaiselle pelaajalle.

Ofsilaiset menestyksekkäitä Pikkaralan talviliigassa

Näistä kilpailtiin Pikkaralan talviliigassa.

Avoimen luokan voitti Lasse Keränen ennen Henri Sirniötä. Lasse heitti neljässä osakilpailussa 260 heittoa, ja Henri 279. Henrin kakkossija ei tullut helpolla, sillä kolmanneksi sijoittui Vaalan Antti-Väinö Tuokila, vain heiton Henrin perässä. Lasselle tämä talvi on ollut aivan loistava kilpailullisesti, sillä hän nappasi viime viikolla myös Winter Gamesin kokonaiskisan nimiinsä.

Naisissa Susanna Saar (345) pelasi suvereenisti osallistuen kaikkiin kuuteen osakilpailuun – ja voittaen ne kaikki. Naisissa toisen sijan nappasi Maija-Liisa Parviainen (381) ennen Päivi Riekkiä (401).

MPM-luokassa ollaan totuttu näkemään tiukkoja kisoja ja hyviä tuloksia, tänä vuonna voitto irtosi kuitenkin aika selvästi. Ofsin Jouni Huhtamäki selvitti neljä kisaa yhteistuloksella 258, joka oli koko kokonaiskisan kovin tulos. Hänen takanaan oli kuitenkin tiukka taistelu: OBT:n Teemu Holappa sijoittui toiseksi tuloksella 267 ja Ofsin Jari Härö kolmanneksi tuloksella 268. Mainittakoon vielä, että Jari vei pronssin vain kahdella heitolla ennen Kälkäjän Jukkaa, eli tiukkaa oli!

MPG-luokassa Pikkaralan valtias oli tuttu mies: Ofsin Jukka Määttä. Jukka voitti sarjan tuloksella 268 ennen Ofsin Ilmari Kurttia (289) ja KFS:n Ari Korpelaa (291). Jukallekin tämä on jo toinen kokonaiskisan voitto tälle kaudelle.

Amatöörit-luokassa nähtiin erittäin tiukka taistelu, kun kaverukset Riku Annola ja Ari-Pekka Turpeinen ottivat toisistaan mitta. Loppujen lopuksi molemmat herrat päätyivät tulokseen 294, mutta Riku Annola vei kokonaiskisan nimiinsä parempien yksittäisten kierrostulosten ansiosta. Rikun kierrokset 71-71-73-79 ja Ari-Pekan kierrokset 71-73-73-77. Luokan kolmanneksi sijoittui Janne Tiiro, vain heiton enemmän heittäneenä. Koko mitalikolmikko edustaa Ofsia.

Ofsilaiset menestyksekkäitä Pikkaralan talviliigassa

Kokonaiskilpailun voittajat: Jukka Määttä, Susanna Saar, Jouni Huhtamäki, Riku Annola. Kuvasta puuttuu Lasse Keränen.

CTP-kisassa Powergripin lahjakortin voitti Pasi Aikio. Pasi oli melkoinen palkintorohmu, sillä hän onnistui voittamaan myös arvonnassa. Powergripin arvotut lahjakortit menivät Pasin lisäksi ja Antti-Väinö Tuokilalle, ja pipon voitti Juha-Pekka Valtti.

Kokonaiskisan tulokset ja osakilpailuiden tulokset löytyvät Metrixistä.

Onnittelut voittajille ja kaikille itsensä ylittäneille. Tästä on hyvä jatkaa kohti kesää!