Liity jäseneksi Oulun frisbeeseuraan

suomisport 2Nyt niitä saa, seuran jäsenyyksiä, nimittäin! Tervetuloa uudet ja vanhat jäsenet liittymään maan parhaaseen seuraan*.

Seuran edustusjäseneksi voi liittyä SuomiSport-järjestelmän kautta, joka löytyy osoitteesta www.suomisport.fi. Saatavilla on myös mobiilisovellus, tämän hetkisten tietojen jäsenyyksien osto ei kuitenkaan toimi Suomisport-applikaatiolla.

Edustusjäsenyyksien hinnat ovat 20€ aikuisilta ja 10€ junioreilta (2000 ja myöhemmin syntyneet). Jäsenmaksut sisältävät Suomen frisbeegolfliiton jäsenyyden sekä sen paljon puhutun transaktiomaksun. SFL kilpailulisenssin voi ostaa myös samaa kautta ja sen hinta on 51,50€.

Mitä sinun siis täytyy tehdä?

  1. Kirjaudu Suomisportiin

Mene osoitteeseen suomisport.fi. Klikkaa Sisään Suomisportiin –pallukkaa keskellä ruutua. Anna sähköpostiosoitteesi tai kännykkänumerosi. Saat vastauksena kertakirjautumiskoodin. Sen jälkeen noudatat ohjeita.

  1. Liity jäseneksi OFSiin

Yläpalkissa näkyy ”Liity jäseneksi seuraan” –otsikko. Sieltä pääset ostamaan seurajäsenyyden joko itsellesi, tai vaikkapa lapsellesi. Seuraavaksi etsit Oulun frisbeeseuran haun avulla. Seuraamalla ohjeita voit nyt liittyä seuramme edustusjäseneksi, eli ns. varsinaiseksi jäseneksi.

  1. Osta SFL:n kilpailulisenssi – jos tarvitset

Yläpalkissa on myös kohta Osta lisenssi, jonka kautta saat –yllätys yllätys – ostettua lisenssin. Lisenssin tarvitset, jos aiot kilpailla liiton alaisissa PDGA-kisoissa. Valitse kelle ostat lisenssin ja mikä laji on kyseessä. Seuraa ohjeita ja suorita maksu.

  1. Liitä PDGA-numerosi profiilitietoihin

Jos/kun sinulla on PDGA-numero käytössä, sinun täytyy käydä lisäämässä se kohtaan Lajikohtaiset lisätietosi profiilisivullasi. Vanhoilla jäsenillähän numero on jo, ja uudet PDGA-jäsenet saavat numeron lisenssin hankkimisen jälkeen noin viikossa-parissa. Huom! Lisää pelkkä numero ilman risuaitaa (#). Tiedot eivät linkity Metrixiin, jos numero on väärin. Metrix tarkastaa Suomisportin tiedot kerran vuorokaudessa, joten lisenssitiedot päivittyvät Metrixin puolelle viiveellä.

  1. Lisää lisenssitiedot Metrixiin

Käy myös lisäämässä oma Sportti-ID-numerosi, PDGA-numerosi sekä syntymävuotesi Metrixin tietoihisi. Nämä löytyvät loggautumalla (tai luomalla tunnukset) Metrixiin, klikkaamalla nimeäsi yläpalkissa ja valitsemalla ”asetukset”. SFL-linsenssin löydät ihan alimmaisena, ja tähän ruutuun syötät Sport-ID:si.

  1. Lisää tarvittaessa lisenssitiedot Kisakoneeseen

Aiotko kisailla liiton alaisissa kisoissa tässä tulevina viikkoina, siis sellaisissa kisoissa, joiden alustana on Kisakone? Noudata siinä tapauksessa seuraavia ohjeita:  Käy lisäämässä profiilitietosivulta löytämäsi Sportti-ID: n Kisakoneessa omiin tietoihisi. Omat tiedot -> Muokkaa -> Sportti ID. PDGA-jäsenyydellä ilmoittautuminen onnistuu siirtymäajalla 30.4.2018 asti. Vuoden 2017 lisenssillä ilmoittautuminen ei ole enää mahdollista. Suomisport lisenssit ovat tilapäisesti voimassa 31.5.2018 asti, kunnes seurajäsenyysmyynti on saatu käyntiin, jonka jälkeen lisenssit ovat normaalisti voimassa koko kauden.

Lisää ohjeita löytyy liiton UKK-osiosta. Ja muistahan lukea, mitä sinun täytyy tehdä ongelmatilanteissa.

*Suomen frisbeegolfliiton valitsema Vuoden seura 2014.