Juhon Konopisteen-reissu – osa 2

Mestoilla ollaan! Pääsin lopulta eilen kisapaikalle ja lopulta hotellille. Meikän retkikuntaan kuuluu Hämeen veljekset ja Koutosen Ville. Nukuttiin tänään pitkään, kun kaikilla oli hieman pitkät matkustukset edellisistä kisoista tänne. Ja onhan uni tärkeää urheilijoille! Lopulta päästiin puolenpäivän aikoihin radalle ja lähdettiin treenikiessille.

Kisan ykkösväylä 122m pelataan reiluun alamäkeen. OB vaanii vasemmalla ja korin takana. Hieno väylä aloittaa kierros

Kisan ykkösväylä 122m pelataan reiluun alamäkeen. OB vaanii vasemmalla ja korin takana. Hieno väylä aloittaa kierros

Itsellä oli tarkoitus availla useita avauksia per väylä, sekä pitemmillä väylillä heitellä hieman jatkoheittoja. Hyvällä fiiliksellä radalle, ja pistinkin heti ykkösellä pari PA-1:stä parkkiin ja päätin, että suunnataan seuraavaa väylää kohti. Rundi sujui hyvin, ja heitot tuntuivat menevän sinne minne pitikin. Pelikirja pysyy aikalailla samanlaisena mitä edellisinäkin vuosina, joten kierroksella ei hirveen erikoista tapahtunut. Muutama väylä vielä jäi mietinnän alle, ja voikin olla, että niiden kohtalo ratkeaa vasta lopulta kisakierroksella perustuen tuuleen ja pelifiilikseen.

Väylälle 15 päästyämme, alkoi melkoinen myrsky ja kohta tulikin vettä, joten päätimme jatkaa treenejä huomenna. Muuten kyllä oli siihen asti hieno ilma, joten pelaaminen radalla oli erittäin mieluisaa. Kisakeskukseen päästyämme otimme hieman ravintoa, ja lähdimme hotellille lepäileen. Katsotaan teemmekö tänään enää mitään.

Tuonne pitäisi saada nimi mahdollisimman korkealle ;)

Tuonne pitäisi saada nimi mahdollisimman korkealle 😉

Muista OFS:ilaisista kerkesin jo pikaisesti moikata Rikua, katsotaan saammeko häneltä pienen haastattulun vaikkapa jonku kisapäivän jälkeen. Rikuhan tosiaan pelaa Konopiste Challenger -tapahtumassa Masters50-ikäluokassa. Tämä tosiaan pelataan toisella radalla, ja kolmipäiväisenä. Muita en ole vielä nähnyt paikanpäällä, mutta olen kuullut, että ainakin Epic Disc Golf Filmsin pojat ovat tulossa kuvailemaan jotain tänne. Heiltähän täytyy kysellä myös kuulumiset.

Palaillaan huomenna lisää treenien ja pelikirjan muodossa, sekä tehdään pientä analyysiä tulevista kisapäivistä.

-Juho