Juho Konopisteessä – osa 3

Treenit reenailtu ja huomenna alkaa itse koitos! Tänään lähdettiin aikasin aamulla viralliselle treenirundille. Pelasin solidin -5 melko vähillä lämmittelyillä. Alku olikin hieman tahmea ja en ensimmäisillä väylillä oikein päässyt rinkiin puttaamaan pirkkoja. Silti kohtalaista tekemistä alusta alkaen. Pikkuhiljaa napsin pirkkoja kierroksen edetessä, ja heitotkin menivät aikalailla kuten pitikin.

Treenirundin statsit, parit putit missasin ringistä ja aika usealla väylällä olin lähellä rinkiä puttaamassa, joita en hyödyntänyt tarpeeksi.

Treenirundin statsit, parit putit missasin ringistä ja aika usealla väylällä olin lähellä rinkiä puttaamassa, joita en hyödyntänyt tarpeeksi.

Pelikirja alkaa olla melko selvä ja vain muutamilla väylillä joutuu huomenna tiipaikalla miettimään mitä tekee. Mitä tuloksiin tulee, niin varmaan -10 pitäisi pelata, että pysyy isojen poikien mukana taistelussa. Radalla ei hirveesti penalttia voi ottaa, joten bogien määrä pitäisi pitää lähellä nollaa ja pirkkoa pitäisi ottaa jatkuvalla syötöllä.

Vaikeimmat avaukset on varmaan väylillä 2, 12 ja 16. Kakkosella pitää olla todella kova ja oikean korkuinen, että pääsee sweettiin. Kakstoistanen on sitten ihan oma lukunsa. Siinä pitäisi olla sellanen juuri oikeaa linjaa menevä antsa avauksena. Jatkoheitto on jo muutenkin vaikea ja jos et pääse hyvältä paikalta jatkamaan, niin luultavasti lyhyt seifti on paras ratkaisu. Kuudellatoista sit pitää olla tarkka ja pitkä avaus, että pääsee kunnolla tykittämään toisen heiton.

Tästä lähtee treenirundin vikan väylän avaus, 136m suorana alamäkeen. Joko Omegalla tai Buzzzilla

Tästä lähtee treenirundin vikan väylän avaus, 136m suorana alamäkeen. Joko Omegalla tai Buzzzilla

Mutta mutta huomenna lähdetään katteleen mikä on miehen kunto. Tuloksia voi seurata täältä. Kirjoitetaan huomenna sitten kierros heitto heitolta tänne. Yritän bongailla huomenna myös seuran muita jäseniä, ja urkkia heiltä fiiliksiä.

-Juho