Juho Konopisteessä – osa 5

Toinen kierros

Toinen kierros taputeltu. Todella vaikea alku ja se näkyi tuloskortissa. Seitsemän eka väylää meni oikeastaan niin, että väylillä 1,5,6 ja 7 olin kaikissa puttaamassa pirkkoa noin 12-15metristä. Hyviä yrityksiä olivat, mutta mikään ei uponnut. Kakkosväylällä tuli hieman huonoja heittoja ja siihen päälle kehnot jatkopaikat, sekä puttimissi 12metristä, joten hieno tupla oli valmis. Kolmoselle sentään sain nostopirkon ja nelosella jouduin pelaamaan seifti kolmosen. Ekat 7 väylää siis plussalle heiton verran.

Keskisektori meni oikeastaan niin, että väylät 8, 10, 11 ja 13 pirkotin ringistä, kympillä sain jopa rollerini metriin ja myös 11 oli nosto. Ysillä onnistuin sit grippaamaan taas oikeelle, mutta parilla jatkoheitolla onnistuin vielä pelastamaan paarin. Väylällä 12 lähdin haastamaan pommiantsalla suoraan koria kohti, mutta se lipsahti täysin. Taistelun ja sekavien heittojen jälkeen jouduin tyytymään bogiin. Neljätoistasen tiillä ei taas ollut yhtään luottoa draiviin ja lipsautin lyhyeksi vasemmalle. Siitä sitten sankarigolfia metsäsaarekkeen läpi, sekä hyvä lähäri, niin sain vielä nosto paarin. Tämän jälkeen oltiin tilanteessa -2.

Toisen kierroksen scorecard.

Toisen kierroksen scorecard.

Viimeiset neljä väylää meni taistellessa. Viistoistasella kohtalainen avaus, mutta jouduin heittämään 75metrisen lähärin paikaltaan selkä edellä oksien seasta. Mutta kierroksen paras heittoni, ja sain nostella pirkkoni metristä sisään. Kuudelletoista hyvällä fiiliksellä mutta grippasin taas heittoni oikealle, sieltä sankariforerolleria väylälle. Sitten pitkä jatko lipsahti mutta onnistuin jotenki puiden seasta heittämään hienon skipin korille ja vältin bogin.

Seiskatoistasella ajattelin kokeilla ylämäkeen rolleria. Se onnistuikin kohtalaisesti mutta paineli juuri ja juuri outtiin vasemmalle. Siitä tykitys buzzzilla koria kohti, mutta jäi hieman ringin ulkopuolelle. Nyt onnistuin kuitenki pistämään putin ylämäkeen koriin ja par outista huolimatta korttiin. Vikalla väylällä heitin ihan kohtalaisen avauksen omegalla, mutta hieman jäi lyhyeksi noin 12metriin. Putti ketjuihin oikealle, ja ihme sylky ulos, joten ei tullu pirkkoa vikalta. Taas kierros tulokseen -3.

Väylän 17 heittopaikka. Reilusti isompi ylämäki mitä kuva antaa ymmärtää. Outtia vasemmalla koko matkan.

Väylän 17 heittopaikka. Reilusti isompi ylämäki mitä kuva antaa ymmärtää. Outtia vasemmalla koko matkan.

Oli pitkä ja raskas kierros taas. Heittojen taso heitteli laidasta laitaan, draivit menivät välillä hyvin ja välillä taas ei ollut mitään tolkkua. Lähärit ja putit onnistuivat sentään kohtalaisesti. Huomenna lähdetään toivottavasti paremmalla menestyksellä nostamaan nimeä tuloslistalla ylöspäin.

Kierroksen jälkeen lähdimme melko nopeasti ruokailun kautta hotellille lepäilemään. Iltasella käytiin vielä poikain kanssa hieman kopittelemassa ja kikkailemassa kaupungin keskustassa koppailukiekkojen kanssa. Hienoja trickshotteja tuli ja yksi pitkä wallride. Mukavaa chillailua porukassa. Mutta huomenna yritetään vielä iskeä ja katsotaan mitä tapahtuu.

Kierrokseni jälkeen voisin bongailla Uutisten veljekset ja saada heiltä jotain irti heidän reissustaan. He ovat heiluneet kameroineen radalla, joten heiltä voisi irrota hauskoja juttuja.

-Juho

Toimituksen lisäys

Tässä vielä näytettä siitä, millaista videota Uutisten veljekset, eli Epic DG Films, on tehnyt Konopisteessä: