Mastereiden SM-kisat Joensuussa alkavat

Huomenna perjantaina 24.8. käynnistyy Joensuun Lykynlammen radalla pelattavat Mastereiden SM-kisat. Nämä ovat ensimmäiset lajissaan, eli mastersikäiset pelaajat kamppailevat nyt ensimmäistä kertaa omissa kisoissaan Suomenmestaruuksista. Kisassa on jaossa titteleitä eri luokassa: naiset 40, naiset 50, miehet 40, miehet 50, miehet 60 ja miehet 70.

Näissä maisemissa käynnistyy Mastereiden SM-kisat huomenna.

Näissä maisemissa käynnistyy Mastereiden SM-kisat huomenna.

Oulusta ollaan lähdetty runsain joukoin kohti Itä-Suomea, ja meillä onkin runsaslukuinen tiimi paikalla taistelemaan mitaleista. Toivottavasti tärppää, ja pääsemme kisojen jälkeen syömään kakkua Powergripille, kuten perinteisiin kuuluu.

Naisissa meillä on yksi edustaja, Susanna Saar osallistuu FP40-luokkaan. Susanna on kokenut SM-kisailija, ja hänellä on takataskussaan pronssia vuoden 2014 kotikisoista.

MP40-luokka on kisojen suurin luokka, ja tähän luokkaan osallistuu suurin osa meidän pelaajista. Luokassa meitä edustavat Jouni Huhtamäki, Jari Härö, Henri Koivumaa, Mikko Kanninen Jukka Kälkäjä, Jori Löytynoja sekä Ilkka Silkamo. Varsin vahvalta kuulostava osanottajajoukko, eikö vain? Luokan suurin mestarisuosikki Janne Hirsimäki joutui jättämään kisat väliin, joten voittajan veikkaamisesta tuli yhtäkkiä hieman vaikeampaa. Onko se kenties joku meidän pelaajista?

Rata on fyysinen ja melko haastava.

Rata on fyysinen ja melko haastava.

MP50-luokassa koimme takaiskuja, kun sekä Jari Niskanen että Jukka Määttä päättivät jättää kisamatka tekemättä. Terveys ennen kaikkea, ja jos kisakunto ei ole kohdillaan, voi olla järkevintä jättää kisat väliin. Vaan ei se mitään, seuran värejä edustavat kuitenkin Ilmari Kurtti, joten mitalitoivo elää – mutta kolmoisvoitto jää ottamatta.

MP60-luokassa Ofsia edustaa Limingan lahjat frisbeegolfille: Seppo Hänninen ja Eero Savilaakso. Luokassa nähdään myös tuore EM-hopeamitalisti Markku Tohni, joten nyt on Sepolle ja Eerolle kunnon tasomittaria tarjolla.

Kisoja voi seurata netistä kotisohvilta. Tulokset löytyvät tuttuun tapaan Metrixistä, ja kisoilla on erittäin laadukkaat omat nettisivut, josta löydät mm. caddy-bookin sekä sosiaalisen median linkit.

Tsemppiä kaikille pelaajille kisoihin!