OFS Awards 2018

Perjantaina 26. lokakuuta juhlittiin perinteistä kaudenpäätösjuhlaa OFS Awardsien merkeissä. Kuten aiempinakin vuosina, jäsenet saivat äänestää kauden parhaimpia saavutuksia, ja palkinnot jaettiin juhlagaalassa. Tänä vuonna annettiin oikein mukavasti ääniä, kun peräti 88 jäsentä äänesti omaa suosikkiaan.

Palkitut ovat:

Vuoden OFS-aktiivi: Juho Jutila
Vuoden tulokas: Kristian Kuoksa
Vuoden pelikaveri: Ilkka Silkamo
Vuoden amatööri: Jukka Tyni
Vuoden juniori: Kristian Kuoksa
Vuoden masteri: Jari Härö
Vuoden naispelaaja: Jenni Eskelinen
Vuoden miespelaaja: Eerik Tahvanainen

Ilkka Silkamo sai kenties sen kaiken halutuimman palkinnon.

Lisäksi tänä vuonna jaettiin erikoispalkinto Vuoden lavashow Honkimaan uusia väyliä rakentaneelle tiimille. Ilpo Tolosen johdolla Sami Kallio, Risto Simontaival sekä Jari Kuivaniemi ovat tehneet melkoisen työn raivatessaan väyliä sekä siirtäessään lavat maastoon. Kiitos heille siitä.

OFS onnittelee kaikkia palkittuja ja kiittää äänestäneitä jäseniä.

Ilpo kävi hakemassa Vuoden lavashow -palkinnon koko talkootiimin puolesta.