Mijas Spring Opener, day 0

Hola, chica! Tämän vuoden talviloma alkaa näyttää hieman erilaiselta. Päätimme repäistä perheen irti arjesta sekä lumesta ynnä pakkasesta ja painoimme parilla hypyllä 4500km eteläisimpään eurooppaan. Sijainti on Fuengirola, ajanhetki keskiviikko klo 11:00. Ulkona 100% aurinkoa pilvettömältä taivaalta ja lämpöä leppoisat +15 astetta. Ei harmita ollenkaan.

Matka kotipihasta tänne kesti yhteensä noin 11 tuntia ja saavuimme päämäärään keskellä yötä. Onneksi sympaattiset AirBnB -isäntämme tulivat ystävällisesti ottamaan meidät vastaan klo 01. Asuntomme sijaitsee hyvin lähellä biitsiä turistihelvetin keskellä, mutta itse pidän tätä mukavampana vaihtoehtona kuin mitään hotellia. Kaikki palvelut ovat lähellä, perheelle löytyy helposti ohjelmaa ja ukko saa rauhassa heittää kiekkoa.

Agendalla on suomalaisten järjestämä Mijas Spring Opener -kisa. Kolme kierrosta golflähdöillä TO-LA. Radasta on tällä hetkellä hyvin ohut mielikuva, joka perustuu lähinnä kuulopuheisiin ja pariin Youtube-videoon. Puolet avauksista heitetään eniten täysillä ja böödejä pitäisi keräillä mielellään aika paljon. Ennen kisastarttia saisi mielellään olla hieman tarkempi suunnitelma…

Oman pelin taso on täysi arvoitus. Olen kamppaillut pienen olkapäävamman kanssa marraskuusta lähtien ja kuntoutuminen on vielä kesken. Alkuvuoden aikana olen neppaillut talviradoilla 1-2 kertaa viikkoon ja hallissa vain satunnaisesti kevyttä heilumista. Nyt painetaan neljä päivää kiekkoa maisemaan keskimäärin niin kovaa kuin lähtee, joten kroppa on takuulla shokissa hetkenä minä hyvänsä. Ensi viikkoon mennessä saadaan ainakin varma tieto siitä kestääkö olkapää ja mitä seuraavien kuuden viikon aikana tehdään ennen varsinaisen kisakauden alkua.

Nyt tietokoneen kansi kiinni ja Seatilla vuorille rakentamaan pelikirjaa. Mijas, minä tulen!

– Mika Ylisaukko-oja