Parifrisbeegolfin SM-kisat – pelaajaesittely

Tulevana viikonloppuna 18.-19.5. pelataan parifrisbeegolfin SM-kilpailuja Valkeakoskella, Korkeakankaan radalla. Kilpailussa heitetään kolme kierrosta. Kaksi kierrosta yhteislähdöin ja kolmas, finaalikierros, golf-lähdöllä. Ensimmäinen kierros pelataan Tough shottina, toinen best shottina ja finaalikierros on alternate shottia.

Tough shotissa ryhmän toinen pari määrää, kumman heittäjän kiekosta peli jatkuu – tarkoituksena on aivan sääntjöenkin mukaan valita se hankalampi paikka. Best shotissa jatketaan luonnollisesti siltä paremmalta paikalta, jonka pari itse valitsee. Alternate shotissa pari ilmoittaa ennen kierroksen alkua, kumpi pelaajista heittää aloitusheiton. Aloitusheiton jälkeen parin pelaajat heittävät vuorotellen, kunnes reikä on pelattu loppuun. Seuraavan väylän aloittaa se pelaaja, joka ei edellisellä väylällä putannut koriin.

 

Valkeakosken SM-kisoihin Oulun frisbeeseuraa lähtee edustamaan kolme pelaajaa, alla heidän esittelynsä. Naisten avoimessa luokassa seuraamme edustaa Jenni Eskelinen, joka lähtee puolustamaan viime vuoden kultaa yhdessä Rovaniemen Rolffareiden Maija Laitisen kanssa. Miehet 40-luokassa Ofsin logoa puseroissaan kantavat Jouni Huhtamäki ja Ilkka Silkamo, joilta löytyy parigolfin pronssia parin vuoden takaa.

Jenni Eskelinen.

Nimi: Jenni Eskelinen
PDGA#: 57526
Rating: 918
Ofsilainen vuodesta: 2013
Merkittävimmät saavutukset lajin parissa: EM-kulta, EM-pronssi, 2xSM-pronssi, ProTour-voitto, parigolfin SM-kulta
Suosikkikiekko: S-line TD
Pari: Maija Laitinen, RR
Tavoitteet kisassa: Ei ainakaan huonommin kuin viime vuonna 😉

 

 

 

Jouni Huhtamäki

Nimi: Jouni Huhtamäki
PDGA#: 70527
Rating: 929
Ofsilainen vuodesta: 2015
Merkittävimmät saavutukset lajin parissa: Parigolfin SM-pronssi vuonna 2017
Suosikkikiekko: Star Eagle
Pari: Ilkka Silkamo, OFS
Tavoitteet kisassa: Mitali Silkamon kanssa

 

 

 

Ilkka Silkamo

Nimi: Ilkka Silkamo
PDGA#: 72850
Rating: 943
Ofsilainen vuodesta: 2015
Merkittävimmät saavutukset lajin parissa: Parigolfin SM-pronssi vuonna 2017. Huhtamäen päihittäminen kerran treenillä Honkimaalla, mutta se ei heittäny upsia ja mulla oli mullilähtö.
Suosikkikiekko: Biofuzion Defender
Pari: Jouni Huhtamäki, OFS
Tavoitteet kisassa: Kunhan ei olla nelosia ja kun molemmat ei sössis 4 metrin putteja samoilla väylillä.

 

 

 

Toivotamme hyviä treenejä kaikille edustajillemme, ja palaamme asiaan lähempänä kisoja, perinteisellä kisaennakolla.