Frisbeegolfin SM Masterit – Finaaliasetelmat

Frisbeegolfin SM Masterit, eli tuttavallisemmin Mastereiden SM-kisat, huipentuvat tänään pelattavaan finaalikierrokseen. Alla lyhyt katsaus eilisestä kierroksesta sekä asetelmat ennen viimeistä kierrosta.

SM-kisoissa Ilkka Silkamo jatkaa parhaana ofsilaisena korkeimmalla tuloslistalla, ja ennen viimeistä kierrosta löydämme hänet sijalta 12. Kumpulan Mika on sijalla 45, ja Huhtamäen Jouni kapusi eilen muutamat sijoitukset tuloslistalla ylöspäin, ja on nyt sijalla 48.

Illi, miten meni?

– Eilinen kierros oli tosi hyvä kierros, mut pari synkkää väylää joista +5 ylimääräistä. Jälkimmäinen rankkasadekuuro ja tuulenpuuskat jäädytti kädet ja pari ikävää puttimissiä aivan korin vierestä.

Näitähän sattuu, käsi ylös, joka ei ole koskaan missannut ringistä, ja jopa ihan korin vierestä…

Piipon Ville seuraa ja ottaa mallia Illin foresta.

Alaraajavamman kanssa sinnittelevä Jouni Huhtamäki on pelannut kaikki kolme kierrosta, ja lauantain kierros oli paras, +5 korttiin. Jouni, kerrohan omasta kierroksestasi:

– Nyt oli minulla tosi raskas kierros, sää vaihteli auringonpaisteesta ja vienosta tuulesta ukkosmyrskyyn ja pelitaukoon. Oli tosi, tosi vaikea lähteä jatkamaan tauon jälkeen, mutta oli niin vähän jäljellä että toki pelasin. Ihan hyvä tuloskin tuli vähän kuin sivussa kun tappelin kohti maalia. Huomenna pyritään pääsemään nauttimaan SM-finaalikiessin tunnelmasta, vaikkei oma lähtönumero kovin korkealla olekaan.

– Kolme kärkikorttia lähtee vasta iltapäivästä, niin taktikoin oman sijan just niin et pääsee lähtemään aiemmin ja päästää lähtemään kotiin ajoissa, Illi jatkaa (toim.huom., ei tainnut onnistua?)

Mikaltakin koitimme saada kommenttia, mutta hän taitaa olla liian kiireinen kalastuksen kanssa, ettei jouda turhia juttelemaan.

Ihan nätiltähän tuo Kaatis näyttää.

Jouni ja Mika lähtevät samassa ryhmässä kierrokselle klo 8.40 ja Illin lähtöaika on kello 13, joka tosiaan on hieman aiempi kuin Hirsimäen Jannen lähtöaika klo 13.30.

Tsemppiä kaikille kolmelle! Tehkää todellakin kuten Jouni sanoo, nauttikaa SM-kisojen tunnelmasta ja muistakaa pitää hauskaa – fribaahan tämä vain on! Tuloksia voi seurata täältä.