Amatöörien SM-kilpailut – 1. päivä

Sipoossa on tänään käynnistynyt amatöörien SM-kisat viidessä eri luokassa: FA1, MA1, FA40, MA40 sekä MA50.

Oulun frisbeeseuralla on kisoissa viisi edustajaa: Mervi Syväluoma, FA1, Juha Kehusmaa sekä Joni Tuomiranta MA1, Teppo Nieppola MA40 ja Heikki Riekki MA50.

Tässä Mervin ja mastereiden esittelyt:

Nimi: Mervi Syväluoma
PDGA#: #91911
Rating: 827
Ofsilainen vuodesta: taitaa olla 2016
Merkittävimmät saavutukset lajin parissa: Sen suurempia saavutuksia ei vielä ole. Viime vuoden Ama SM holari oli kiva kruunu reissulle.
Suosikkikiekko: Wraith, vaikkakin Katana löytyy nykyään melko usein hyppysistä
Tavoitteet kisassa: Jos pysyisi pelissä suht omalla tasollaan ja pystyisi pelaamaan järkevästi. Kympin sakissa ois kiva olla.

Nimi: Teppo Nieppola
PDGA#: 44259
Rating: 918
Ofsilainen vuodesta: 2010
Merkittävimmät saavutukset lajin parissa: Ainon päivän MA2 voitto ja MP40 voitto Kalajoki Openissa
Suosikkikiekko: Millennium Sirius Orion LF
Tavoitteet kisassa: MA40 sarjan suomenmestaruus

Nimi: Heikki Riekki
PDGA#: 63320
Rating: 870
Ofsilainen vuodesta: 2014
Merkittävimmät saavutukset lajin parissa: Ei kilpailullisia saavutuksia. Pikkaralan radan hankkeessa mukana olemisen sanoisin merkittävimmäksi saavutukseksi.
Suosikkikiekko: Kalevan Miekka
Tavoitteet kisassa: Bogien välttely. Väylät ovat sen mittaisia ja mallisia, ettei pirkkoihin ole juurikaan mahdollisuuksia. Jos onnistun pelaamaan omalla tasolla niin olen tuloksissa jossain keski välillä.

Kuva: SFL/Marika Salmi

 

 

 

Katsotaanpa sitten, miten meidän pelaajilla meni tämä ensimmäinen kisapäivä kolmesta.

Mervin sijoitus ensimmäisen päivän jälkeen on 6. Mevin tulos ensimmäisen kierroksen jälkeen on +11, luokkaa johtaa Maria Asikainen tuloksella +4. Matkaa mitaleille on tällä hetkellä viisi heittoa, ja kierroksia on jäljellä kolme.

MA1-luokassa Joni avasi kisat pelaamalla Sibben radan pariin, tulos, joka oikeuttaa 14. sijaan. Juhalla kortissa näkyy enemmän punaista ja vähemmän vihreää, ja hänet löydämme sijalta 28 tuloksella +5. Luokkaa johtaa Oskari Volanen tuloksella -6.

 

MA40-luokassa Teppo on sijalla 8 ensimmäisen kierroksen jälkeen tuloksella +3.Luokan johdossa on Henri Stenroos tuloksella -4. Heikki Riekki pelasi ensimmäisen kierroken +5, ja hän on jaettu 8. ensimmäisen kierroksen jälkeen.

Kuva: SFL/Marika Salmi