Oulu Open 2020 – 1. kierros Pikkaralassa

Oulu Openissa on pelattu tänään ensimmäinen päivä vaihtelevissa sääolosuhteissa Pikkaralassa. Aurinkoa, sadetta, tuulta, taustalla kuuluvaa ukkosta… kaikki nämä mahtuivat päivään.

Kaverikuva ennen kierrosta.

Avoimessa luokassa ensimmäisen päivän jälkeen kärjessä on BSC:n Antti Turpeinen tuloksella -8. Toisena, vain heiton perässä, on OFS:n Juho Parviainen tuloksella -7. Kärkikolmikon täydentää ylivieskalainen Niko Rättyä, tuloksella -5. Nikon jälkeen onkin sitten tasaista, ei ole mikään vielä ratkaistu ensimmäisen päivän aikana.

Yhteensä 30 pelaajaa selvitti Pikkaralan pakkaslukemilla (23 pelaajaa avoimessa, 5 pelaajaa MP40-luokassa ja 2 pelaajaa MA3-luokassa). Yksi tänään pakkaselle pelannut on OFSn Jenni Eskelinen, joka näissä kisoissa pelaa MPO-luokassa. Jennin sijoitus ensimmäisen päivän jälkeen jaettu 18., tulos -1 ja tuloskorttiin mahtuu muun muassa holari väylälle 5. Onnittelemme hienosta kierroksesta!

Jenni Eskelinen ja holari S-DD3 -kiekolla.

MP40-luokassa ensimmäisen päivän jälkeen kärjessä on OBT:n Teemu Holappa, tuloksella -3. Hänen takanaan vaanii OFS:n kolmikko Henri Koivumaa (-2), Ilkka Silkamo (-1) ja Mikko Kanninen (-1). Tasaista on tässäkin luokassa eikä kärjen ja 10. sijan välillä ole kuin 6 heittoa.

MP50-luokassa kärjessä on Vuorelan Veikkojen Ilkka Moilanen ja Kuusamosta kisoihin matkannut Osmo Alavuotunki, tuloksella +1. Kärkikortin täydentää BSC:n Pasi Koivikko ja SuRa:n Pekka Leinonen.

FA1-luokassa osallistujia on viisi, ja ensimmäisen päivän jälkeen kärjessä on OFS:n Mervi Syväluoma, tuloksella +9. Toisella sijalla on OFS:n Julia Haaraniemi tuloksella +15 ja kolmantena niin ikään OFS:aa edustava Paula Määttä tuloksella +19.

MA3-luokassa liki ylivoimaisessa yhden heiton johdossa on BSC:n Juha Ylipahkala (-2), ennen ACDG:n Hannu Kokkosta (-1), jolta nähtiin holari väylällä 8. Huikea väylä heittää holari! Kärkikolmikon täydentää HCDG:n Jarkko Repo (0).

Henri pelasi -2 ja on toisena MP40-luokassa.

MA4-luokassa nähtiin yksi eagle: BSC:n Antti Suomela onnistui saamaan kiekon kahdella heitolla koriin väylällä 6 ja on ensimmäisen päivän jälkeen johdossa tuloksella +5. Toisena HCDG:n Ville Aspegren (+7) ja kolmantena JLK:n Tuukka Renkman (+11).

Täydelliset tulokset löytyvät Metrixistä.

Kisat jatkuvat huomenna Toppilassa klo 7.30.