Miksi liittyä seuraan?

”Mitä hyötyä seuraan liittymisestä on?”

Tämän ajatuksen on varmasti melko moni frisbeegolfaaja ajatellut, etenkin harrastamisen alussa, mikä on täysin ymmärrettävää. Haluamme yrittää vastata tähän kysymykseen muutamalla hyvällä perustelulla sille, miksi kannattaa liittyä seuraan jo tänään.

Saat uusia pelikavereita ja opastusta harrastamiseen tai kilpailu-uralle taitotasostasi riippumatta.
Hyvässä seurassa sinun ei tarvitse harrastaa yksin, meitä Ofsilaisia on jo 217! Seuran jäsenille on aktiivinen facebook-ryhmä, josta löydät helposti heittoseuraa jopa loskaisille ja tuulisille kevättalvipäiville. Seurasta löytyy myös pidempään heittäneitä, joilta voit pyytää vinkkejä, neuvoja ja tekniikkaopastusta.

Pääset pelaamaan ja pitämään hauskaa seuran monissa jäsentapahtumissa.
Reikäpelit, erilaiset haasteet ja kisailut, mestaruuskisat, off season-liiga, seurapäivä, kauden päätösgaala… OFS järjestää jäsenilleen monenlaista toimintaa, johon vaaditaan seurajäsenyyttä. Menoon pääset tutustumaan ilman jäsenyyttä seuran kaikille avoimissa viikkokisoissa, kunhan ne tässä koronatilanteen helpottuessa taas pyörähtää käyntiin.
Voit hankkia kilpailulisenssin.
Kenties haluat kilpailla ihan virallisissa, isoissa kisoissa? Hienoa! Siihen tarvitset Suomen frisbeegolfliiton kilpailulisenssin, jota varten taas tarvitset olla liiton jäsenseuran jäsen.
Saat ostaa harrastusvälineet jäsenhintaan lajin parhailta erikoisliikkeiltä.
Saat alennusta kiekoista Powergripiltä ja InnovaStorelta. Ja jos ostat keskivertoharrastajan verran kiekkoja vuodessa, seurajäsenyyden hinta (20 euroa aikuiselta, 10 euroa juniorilta) on maksanut itsensä takaisin melko nopeasti. Powergripiltä saat myös seura-asusteet: paidat, hupparit, pipot, lippikset – mitä vain!
Saat alennusta Pikkaralan vuosikortista.
Jäsenenä saat alennusta Pikkaralan vuosikortista. Tuet tärkeää työtä tekevää osuuskuntaa sen lisäksi, että pääset pelaamaan huippuhienoilla radoilla ympäri vuoden.
Pääset treenaamaan heittosi huippukuntoon seuran lukuisilla harjoitteluvuoroilla talvikaudella.
OFS:lla on jo lukuisena talvena ollut kolme viikkovuoroa Ouluhallissa, jossa pääset hiomaan heittosi huippukuntoon tulevaa kautta varten. Hallissa on myös helppoa kysyä kokeneemmilta neuvoja, testata kavereiden kiekkoja ja tutustua paremmin seurakavereihin.
Tuet paikallista frisbeegolf-toimintaa ja olet näkyvissä kaupungille ja valtiolle virallisissa tilastoissa.
Frisbeegolf on Ilta-Sanomien mukaan kesän 2021 hittilaji! Joka kolmas alle 45-vuotias on kiinnostunut lajista, ja viime vuonna pelattiin viisi miljoonaa kierrosta. Huikeita määriä. Mutta näillä luvuilla ei ole merkitystä, jos meillä ei ole niitä mustaa valkoisella – eli jäseniä rekisterissä. Vain liittymällä seuraan olet näkyvissä Oulun kaupungille ja valtiolle, ja tästä on hyötyä uusista ratahankkeista, valtionavuista ja muista tuista päättäessä.
Jos kiinnostuit ja haluat liittyä seuraan, oikea osoite siihen on Suomisport.fi
Tervetuloa mukaan!