Hallitusesittely 1/9 – Kajsa Wickström

Oulun frisbeeseuran hallitus 2022 on järjestäytynyt, ja esittäytyy tulevissa jutuissa teille. Ensimmäisenä uunista ulos jatkokaudelle valittu puheenjohtaja.

 

Nimi: Kajsa Wickström

Tehtävä hallituksessa: Puheenjohtaja

Milloin aloitit frisbeegolfin: Kesällä 2007

 

Miten löysit lajin pariin: Kaveri harrasti lajia, ja koitti kovasti saada meitä muita mukaan radalle. Niinpä siinä sitten kävi, että tuli eräänä päivänä lähdettyä mukaan Hiiroseen, ja sillä tiellä ollaan.

Miksi juuri frisbeegolf: Parasta frisbeegolfissa on ihmiset! Frisbeegolf on sosiaalinen ulkoilmalaji, jota ei aina tarvitse ottaa niin vakavasti. Lajia voi harrastaa niin monella eri tavalla: höntsäten kavereiden kanssa, seurakavereiden kesken viikkokisoissa, tavoitteellisesti treenaten kohti isompia kilpailuja, tai ihan vain omaksi iloksi – tai kaikkia näitä. Frisbeegolfia voi harrastaa milloin vain ja lähes missä vain, aloittaminen on helppoa, lopettaminen ei.

Parasta lajissa on ihmiset. Kuten uudet kaverit, joiden kanssa voi vaikka tehdä reissuja Kestilään., sanoo Kajsa.

Lempikiekko: Soft Pure. Tämä on vaikea kysymys, mutta pakko sanoa Pure. Hyvänä kakkosena Jade, ja kolmosena 170+ Diamond, neljäntenä Breakout… ja ehkä lopetan tähän, ennen kuin olen luetellut koko bägini.

Kotirata: Hiironen, now and forever.

Odotukset tulevalle kaudelle: Eiköhän tavoitteet liity tälläkin kertaa kisojen järjestämiseen. Ainon päivän kisa tulee taas, ja niin tekee myös PDGA:n Womens Global Event, ja suurin satsaus on tietysti heinäkuun lopulla järjestettävät Mastereiden SM-kisat Pikkaralassa. Odotan myös tulevia reissuja ja kierroksia hyvässä seurassa.

Terveiset seurakavereille: Olkaa yhteydessä, jos teillä on ideoita seuran toimintaan, tai jos haluatte tulla mukaan kisajärjestelyihin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole, joten olkaa yhteydessä, jos jokin askarruttaa mieltä. Moikataan, kun törmätään!

 

Tiimitakit päälle ja kisoihin! Kajsa ja Paula Määttä parigolfin SM-kisoissa 2021 Tampereella.