OFS Awards 2021 – vuoden parhaat palkittu

Vuoden 2021 parhaat suoritukset palkittiin lauantaina 22.1. järjestetyssä etägaalassa. Jo toista vuotta putkeen OFS Awards jouduttiin järjestämään etänä, vallitsevan tilanteen takia. Toivomme, että voisimme tänä vuonna palata normaalijärjestykseen, ja järjestää ihan ihka-oikean gaalan loppuvuodesta 2022.

Jäsenet saivat äänestää vuoden parhaita gaalatoimikunnan asettamista ehdokkaista, tai antaa omat ehdotuksensa jokaiseen kategoriaan. Tänä vuonna ääniä tuli liki 90, kiitos kaikille äänestäneille. Tässä tulokset:

Vuoden miespelaaja: Kristian Kuoksa

Vuoden naispelaaja: Jenni Engström

Vuoden masteri: Jori Löytynoja

Vuoden juniori: Iikka Holmi

Vuoden amatööri: Riina Körkkö ja Mika Ylisaukko-oja

Vuoden tulokas: Iikka Holmi

Vuoden OFS-aktiivi: Jouni Holma

Vuoden pelikaveri: Petteri Nikkinen

Vuoden tubettaja: Jari-Pekka Teurajärvi

Jäsenet saavat aina ehdottaa vuoden frisbeetekoa kategoriassa ”Vuoden mikähäh?”. Tänä vuonna ”Teurastajan” livelähetykset SM-kisoista YouTubesta sai erittäin monta mainintaa, joten JP:lle myönnettiin arvonimi Vuoden tubettaja. Erikoismaininta myös seuran kenties kovimmalle holarinheittäjälle, Asseri Parviaiselle, joka heitti syyskuussa viikkokisoissa holarit kahdelle peräkkäiselle väylälle Toppilassa.

Muita jäsenten ehdottamia kunniamainintoja menee Heikki ”voin tehdä” Riekille, sekä  Mika Kumpulalle, joka haluttiin nostaa esiin Vuoden joukkuepelaajana, perusteluna ”nöyrää ja pyyteetöntä uhrautumista toisten eteen”. Vuoden fribateoksi monet nimesi myös SM-kisat ja kisojen TD Kajsa Wickströmin, ja olihan ne kyllä melkoiset kekkerit.

Kiitos kaikille Ofsilaisille mahtavasta kaudesta 2021, eiköhän tehdä kaudesta 2022 vielä paremman?