Hallitus – jäseniä varten

Hallitus 2018

Toni Kariniemi, puheenjohtaja

  • seuran yhteyshenkilö
  • seuran hallinto
  • tiedottaminen

Heikki Riekki, varapuheenjohtaja

  • puheenjohtajan sijainen

Aku Pietikäinen, sihteeri ja rahastonhoitaja

  • jäsenrekisteriä koskevat kysymykset
  • laskutus

Lasse Launimaa, media- ja viestintävastaava

Joni Tuomiranta, kilpailutoiminnan yhteyshenkilö

Tero Hyvönen, hallituksen jäsen

Toni Salminen, hallituksen jäsen

Esittelyt

Toni Kariniemi

OFS on perinteikäs seura, jolla on ollut ja tulee toivottavasti myös jatkossa olemaan iso rooli lajin kasvussa ja kehityksessä niin Oulun alueella kuin globaalillakin tasolla.

Hallitukseen liityin ensimmäistä kertaa 2016, koska halusin olla mukana viemässä seuraa eteenpäin ja tuoda mukaan uusia ajatuksia ja näkökantoja.

Heikki Riekki

Aloitin frisbeegolfin harrastamisen vuonna 2013 syksyllä ja kaipasin muutakin heittoseuraa kun kaverit, joten heti alussa aloin miettimään seuraan liittymisen mahdollisuutta. Lisäksi toivoin, että seuraan liittymällä saan oppia heittämiseen ja pelaamiseen. Oulun Frisbeeseuraan liityin Jenni Eskelisen opastamana. Hän mainitsi OFS:n, jossa oli itse jäsenenä. Frisbeeseuraan jäseneksi liittyminen oli kyllä hyvä asia. Sitä kautta näkemys lajiin ja sen eri toimintoihin on laajentunut ja tuttuja on tullut paljon lisää.

OFS:n hallitukseen tulin mukaan vuonna 2017 kun Jukka Karjalainen jäi pois. Jukan kanssa oli keskusteltu, että hän kun hän jää pois, niin voisin tulla hänen tilalle. Hallitus työhön osallistuminen OFS:ssa ei ollut minulla tavoitteena, mutta toiminta hallituksessa oli tuttua aikaisemman harrastukseni kautta, joten mukaan lähteminen oli helppoa. Olen myös Pikkarala Frisbeegolfin hallituksen jäsen. Nämä tehtävät tukevat toisiaan. Molemmissa tavoite on kehittää Frisbeegolfia Oulun alueella.

Aku Pietikäinen

Suht uutena harrastajana OFS oli minulle luonteva valinta Oulun näkyvimpänä seurana. Seurasta paistoi hyvä henki ja yhdessä tekemisen meininki.

Hallitukseen lähdin mukaan koska halusin kantaa oman korteni kekoon lajin ja harrastajien puolesta.

Lasse Launimaa

Alunperin liityin seuraan 2015, koska en tiennyt muiden oululaisten seurojen olemassaolosta. Sittemmin olen huomannut, että seuran toiminta on aktiivista monella tavalla ja useista seuralaisista on tullut vähintäänkin pelikavereita. Seuraan kuuluessani olen päässyt olemaan mukana lajin eteenpäin viemisessä ja samalla kehittymään itse pelaajana loistavien harjoittelumahdollisuuksien ansiosta, joten koen olevani hyvässä seurassa.

Liityin hallitukseen, koska olen kovasti kiinnostunut, että millä kaikilla tavoilla frisbeegolfia voi viedä eteenpäin. Mielestäni kaikki työ ratatalkoista paikalliskisojen järjestämiseen ja lajin markkinointiin asti on erittäin tärkeää yhteisen tarkoituksen eteen, ja seuratoiminnalla pystytään tekemään näkyvää jälkeä. Halusin tuoda oman panokseni tähän palettiin ja antaa lajille muutakin kuin yhden intohimoisen harrastajan, mitä ikinä se tarkoittaakaan.

Joni Tuomiranta

Tero Hyvönen

Toni Salminen

Neljä vuotta sitten mietiskelin, että olisiko aika liittyä johonkin seuraan. Suht pikaisen ja helpon mietiskelyn jälkeen OFS oli helppo valinta. Sitten hetken syrjähyppy toiseen seuraan ja paluu takaisin. OFS:n toimintaa kun seurasi toisen seuran jäsenenä, niin huomasi paremmin kuinka hienoa seuraa saan edustaa. Seuraan paluun myötä ajatus hallituspaikasta alkoi kiehtoa ja nyt sitten myös tämä toive on toteutunut.