Juniorit tulevaisuuden takeena

Junnutoiminta

OFS haluaa kehittää ja viedä frisbeegolfia lajina eteenpäin. Se vaatii panostusta monella eri osa-alueella. Yksi tärkeimmistä painopisteistä tässä kehityksessä on junnutoiminta. Junioreista saattaa kasvaa uusia juhoparviaisia ja jennieskelisiä, jotka niittävät mainetta heittotaidoillaan ja antavat lajille kasvot. Heistä kuoriutuu myös uusia seura-aktiiveja, vaikuttajia, talkoolaisia ja hyvin käyttäytyviä harrastajia, jotka omalla toiminnallaan valavat yhä isomman ja tukevamman kivijalan frisbeegolfin kasvulle ja kehitykselle.

OFS on järjestänyt vuosien varrella junioreille paljon erilaista toimintaa ja tapahtumia. On pidetty fundraiser-kilpailuja junioreiden sm-kisamatkoja varten, on esitelty lajia koululaisille, järjestetty ohjaus- ja tutustumistapahtumia, sekä säännöllisiä harjoituksia yms. Tätä polkua seura haluaa jatkaa eteenpäin ja tuoda mukaan myös uusia lapsia sekä nuoria.

Toiminta kaudella 2018

OFS järjestää kesän aikana kaksi harjoitusleiriä 8 – 16 vuotiaille junioreille, joista ensimmäinen alkaa kesäkuun 11. päivä ja toinen elokuun 6. päivä. Leirien kesto on 4 viikkoa ja harjoituksia on kahdesti viikossa:

maanantaisin 17:45 – 19:00 ja torstaisin 16:30 – 17:45. Paikkana toimii Hiirosen jalkapallokenttä ja frisbeegolfrata.

Leirit ovat ilmaisia seuran jäsenille, muilta peritään 10 euron osallistumismaksu, joka sisältää seuran jäsenyyden. Mukaan otetaan enintään 20 junioria ja ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla (oulunfrisbeeseura@gmail.com). Laita viestin otsikoksi junnuleiri ja viestiin osallistuvien junnujen nimet ja iät, sekä huoltajan nimi ja puhelinnumero. Leiri sopii kaikentasoisille heittäjille.