Hyvässä seurassa

Tervetuloa Oulun frisbeeseuran jäseneksi!

Oulussa on Suomen parhaat edellytykset harrastaa frisbeegolfia. Pelaaminen Oulun kaupungin frisbeegolfradoilla on kaikille ilmaista. Liittymällä Oulun frisbeeseuraan tuet paikallista frisbeegolf-toimintaa ja olet oikeutettu osallistumaan seuran toimintaan, kuten seuran sisäisiin mestaruuskisoihin sekä talviharjoitteluun.

Kaikki ovat ikään ja sukupuoleen katsomatta tervetulleita liittymään toimintaamme – joko aktiivisena jäsenenä tai kannatusmielessä. Mitään aiempaa harrastustaustaa ei tarvita.

Jäsenenä saat seuraavat edut käyttöösi:

 • Powergrip tarjoaa tuotteita alennettuun hintaan. Powergripistä saat myös seurapaidat, lippikset, pipot ja muut OFS-logolla varustetut tuotteet.
 • Seura-alennukset InnovaStoresta.
 • Osallistumisoikeus seuran mestaruuskisoihin ja muihin jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiin.
 • Pikkarala Frisbeegolfin vuosikortti 45 euron hintaan.
 • Talviharjoitteluvuorot Ouluhallissa
 • Jäsenien oma Facebook-ryhmä

Tervetuloa harrastamaan frisbeegolfia hyvässä seurassa!

Liity jäseneksi

Seuran jäseneksi voi liittyä SuomiSport-järjestelmän kautta, joka löytyy osoitteesta www.suomisport.fi.

Jäsenyyksien hinnat ovat 20€ aikuisilta ja 10€ junioreilta (2003 ja myöhemmin syntyneet). Jäsenmaksut sisältävät Suomen frisbeegolfliiton jäsenyyden sekä Suomisportin toimitusmaksun. SFL kilpailulisenssin voi ostaa myös samaa kautta ja sen hinta on 62€ aikuisilta ja 32€ junioreilta.

Mitä sinun siis täytyy tehdä?

 1. Kirjaudu Suomisportiin

Mene osoitteeseen suomisport.fi. Klikkaa Sisään Suomisportiin –pallukkaa keskellä ruutua. Anna sähköpostiosoitteesi tai kännykkänumerosi. Saat vastauksena kertakirjautumiskoodin. Sen jälkeen noudatat ohjeita.

 1. Liity jäseneksi OFSiin

Yläpalkissa näkyy ”Liity jäseneksi seuraan” –otsikko. Sieltä pääset ostamaan seurajäsenyyden joko itsellesi, tai vaikkapa lapsellesi. Seuraavaksi etsit Oulun frisbeeseuran haun avulla. Seuraamalla ohjeita voit nyt liittyä seuramme edustusjäseneksi, eli ns. varsinaiseksi jäseneksi.

 1. Osta SFL:n kilpailulisenssi – jos tarvitset

Yläpalkissa on myös kohta Osta lisenssi, jonka kautta saat –yllätys yllätys – ostettua lisenssin. Lisenssin tarvitset, jos aiot kilpailla liiton alaisissa PDGA-kisoissa. Valitse kelle ostat lisenssin ja mikä laji on kyseessä. Seuraa ohjeita ja suorita maksu.

 1. Liitä PDGA-numerosi profiilitietoihin

Jos/kun sinulla on PDGA-numero käytössä, sinun täytyy käydä lisäämässä se kohtaan Lajikohtaiset lisätietosi profiilisivullasi. Vanhoilla jäsenillähän numero on jo, ja uudet PDGA-jäsenet saavat numeron lisenssin hankkimisen jälkeen noin viikossa-parissa. Huom! Lisää pelkkä numero ilman risuaitaa (#). Tiedot eivät linkity Metrixiin, jos numero on väärin. Metrix tarkastaa Suomisportin tiedot kerran vuorokaudessa, joten lisenssitiedot päivittyvät Metrixin puolelle viiveellä.

 1. Lisää lisenssitiedot Metrixiin

Käy myös lisäämässä oma Sportti-ID-numerosi, PDGA-numerosi sekä syntymävuotesi Metrixin tietoihisi. Nämä löytyvät loggautumalla (tai luomalla tunnukset) Metrixiin, klikkaamalla nimeäsi yläpalkissa ja valitsemalla ”asetukset”. SFL-linsenssin löydät ihan alimmaisena, ja tähän ruutuun syötät Sport-ID:si.

Lisää ohjeita löytyy liiton UKK-osiosta. Ja muistahan lukea, mitä sinun täytyy tehdä ongelmatilanteissa.