Frisbeegolfin SM Masterit – 1. kisapäivä

Mastereiden SM-kisoissa pelattiin tänään ensimmäistä kierrosta Kaatiksen radalla. On aika katsastaa, miten meidän pelaajamme ovat pelanneet tänään.

MP40-luokassa johdossa on ensimmäisen päivän jälkeen ”oman kylän poika” Janne Hirsimäki, tuloksella -3. Toisena Marko Hämäläinen -2 ja kolmantena Erkka Leivo -1. Aika tiukkaa on kärjessä.

Paras ofsilainen löytyy tuloslistan sijalta 9. Ilkka ”Illi” SIlkamo selvitti haastavan radan tuloksella +1. Kuunnellaanpa miehen omia mietteitä SM-kisojen avauskierroksesta:

– Alku lähti tosi vaisusti, ja kolmeen ekaan väylään ikävät bogit. Nelosväylään tuli vielä heikko avaus, mutta par-seivaus onnistui. Sen jälkeen loppu kierros olikin tosi hyvää peliä, ja monta hyvää tuuriosumaa pelasti monta väylää. Olen enemmän kuin tyytyväinen. Kova tuuli teki monta väylää haastavaksi.

Illi.

Sijalta 39 löydämme Jouni Huhtamäen tuloksella +8. Kuulemamme mukaan vanha urheiluvamma on taas nostanut päätään. Jouni, miten meni?

– No omalta osalta meni hieman fyysisesti heikossa hapessa just niinku ajattelin. Jopa paljon paremmin! (Jounin tulos näyttäisi olevan pinnan päälle nykyisen ratingin, kait siihen pitää olla tyytyväinen? toim.huom)

Jouni nostaa esiin myös tuon paljon puhutun fribaspiritin:

– Oli kyllä älytön tsemppifiilis ryhmässä! Ollaan kuitenkin SM-kisassa ja kaikki pelaa toisiaan vastaan. Nämä sällit jeesas minut silti läpi vaikeimmat hetket ja loi henkeä.

Hienoa, nostamme hattuamme myös Jounin pelikavereille – ketkä he sitten ovatkaan!

Mika.

Mika Kumpulan sijoitus ensimmäisen päivän jälkeen on 45, tulos +9.  Mika oli muita ofsilaisia huomattavasti lyhytsanaisempi:

– Etuysi meni hyvin, mutta sitten alkoi tökkimään.

Aivan hyvää analyysiä tuokin, toivomme Mikalle tökkimätöntä kierrosta huomenna. Toivotamme tietysti myös Illille ja Jounille hyviä heittoja ja suotuisia skippejä huomiselle. Mikan kierros alkaa klo 9.30, Jouni lähtee radalle 9.40 ja Illin lähtöaika on klo 11.

Tsemppiä, pitäkäähän ofsin lippu korkealla!

Näemmä sitä voi kisareissussa tehdä muutakin kuin pelata…